MR Leadership bygger på erfaring

Gennem årene har jeg opnået en lang række erfaringer og resultater, som jeg bruger i mit daglige arbejde hos MR Leadership, herunder strategiudarbejdelse, forbedring af indtjeningsevne, kontrakt/årsforhandlinger samt Stakeholder Management. Derudover har jeg erfaring med opbygning af afdelinger og optimering af processer samt et budgetansvar for +750mil. DKK. Mine ansvarsområder var en lang række forskellige produktkategorier med samarbejde med alt fra små lokale virksomheder til nogle af de største brands i verden.

Nysgerrig og kreativ
jeg brænder for forretningsudvikling og det at arbejde med mennesker. Jeg er et stort konkurrencemenneske, kombineret med en positiv og proaktiv tilgang til verden. Derudover er jeg kendt for at være beslutningsstærk, initiativrig, social, lyttende og have et stort overblik. Jeg har altid fokus på bolden og bruger min nysgerrighed til konstant at udvikle mig som menneske og er altid klar til at tage udfordringer op og finde kreative løsninger på komplekse problemer.

Favicon MR Leadership

Jeg begejstres, når der er højt til loftet, sunde vækstambitioner, fokus på bæredygtige resultater, work-life-balance og mulighed for at opbygge og pleje gode relationer.

Privatpersonen bag MR Leadership
Når konsulentuniformen skal på renseri, tilbringer jeg livet sammen med min kæreste og vores tvillingepiger i Østjylland. Vi nyder livet og udforsker verden omkring os ved at rejse og opleve så meget som muligt. Derudover er jeg aktiv bestyrelsesmedlem i en netværksgruppe, hvor vi sparrer og diskuterer relevante områder indenfor forretningslivet. Endelig prioriterer jeg også lidt ”mig-tid”, som for det meste går med Padel-turneringer rundt om i landet, golf eller styrketræning for at holde krop og sind skarpt.

Min uddannelse 
Min uddannelsesmæssige baggrund omfatter en Bachelor i International Business og en Master i Marketing fra London Metropolitan University. Min tid i udlandet har gjort mig nysgerrig på mennesker og givet mig erfaring med forskellige kulturer og de styrker, der kan ligge i at være forskellige. Mit formål er at arbejde med virksomheder, der vil gøre en forskel, og jeg vil bruge alle mine kompetencer til at hjælpe mine kunder og samarbejdspartnere med at nå deres mål.

Hvis du har brug for en ekspert inden for strategi, salg, indkøb eller værdibaseret ledelse, er du velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt MR Leadership
Martin Rosenlund har en baggrund inden for ledelse og strategi