Motivation og engagement

Jeg tror på, at når vi finder vores formål, bliver vores arbejde mere meningsfuldt, og vi føler os mere motiverede og engagerede som mennesker. Det er denne motivation og engagement, der er nøglen til at skabe en virksomhed, der er bæredygtig og succesfuld på lang sigt. Min tilgang bygger på min store erfaring med indkøb, salg, markedsføring, forhandling og procesoptimering fra en af landets største virksomheder. Det er med udgangspunkt i disse kompetencer kombineret med fokus på en mere holistisk ledelsesstil, at jeg har specialiseret mig i at hjælpe virksomheder med at finde deres formål og optimere deres værdikæde med en bæredygtig tilgang.

Hjerte og hjerne
Jeg tror på, at fremtidens topledere og virksomheder i højere grad vil have fokus på balancen mellem hjerne og hjerte. Et stærkt datagrundlag, sund økonomi og implementering af nyeste teknologier er essentielle for at kunne overleve, men disse elementer skal kombineres med et højere formål, som klart og tydeligt kommunikeres til omverdenen. Jeg tror på, at de virksomheder, der formår at mestre denne balance, vil tiltrække de bedste og mest engagerede medarbejdere, som vil blive det afgørende konkurrenceparameter i fremtiden.

For at kunne lede med hjertet og opnå en autentisk og engageret arbejdsstyrke, skal der være et formål, der går udover kun at vækste salget og øge bundlinjen. Ved at have et formål, der fokuserer på at gøre en forskel og forbedre samfundet, vil medarbejdere og kunder blive mere tiltrukket af virksomheden, hvilket vil skabe en mere bæredygtig vækst og profitabel forretning.

Kontakt mig i dag og lad os sammen skabe en virksomhed, der er mere end blot en profitabel forretning.

Kontakt MR Leadership
Martin Rosenlund, som fortæller om vigtigheden af værdier
Favicon MR Leadership

Hvis du leder efter en konsulent, der kan hjælpe dig med at finde din virksomheds formål og optimere din værdikæde med en bæredygtig tilgang, så er MR Leadership det rigtige valg.