Foredrag

Ønsker du et inspirerende og motiverende foredrag, der kan hjælpe med at skabe en mere værdibaseret kultur i din virksomhed?

Jeg tilbyder en række foredrag, der fokuserer på at udvikle og styrke ledelsesevner og skabe samhørighed mellem mission, strategi og medarbejdere.

Kontakt MR Leadership

Foredragene er baseret på værdier som medmenneskelig, empati og intuition, og tilstræber at udvikle og udfordre status quo i virksomhederne. Jeg vil inspirere dig til at tænke nyt og anderledes, og give et bud på konkrete værktøjer til at forbedre dine ledelsesevner. Formålet er at skabe en mere værdibaseret kultur i din organisation, som også er profitabel.

Inspiration og konkrete værktøjer

MR Leadership foredrag dækker emner som Værdibaseret KPI, bæredygtig ledelse, motivation, teamwork og personlig udvikling. Jeg tilstræber at engagere igennem en interaktiv og dynamisk præsentation, der vil inspirere dig til at tage action og nå dine mål.

Kontakt ML Leadership for mere information om de forskellige foredrag og lad os sammen skabe en mere effektiv og værdibaseret organisation.

Kontakt MR Leadership

Udvalgte foredrag

More than profit
Hvordan skaber man en succesfuld virksomhed der gør en forskel?

Bæredygtig ledelse
input og konkrete eksempler på moderne holistisk ledelse

Alternativ KPI
Få et indblik i hvordan man kan måle og veje medarbejdere på en ny måde og de fordele, det medfører

 

Velkommen til MR Leadership

- din strategiske partner for bæredygtig forretningsudvikling

Kontakt mig i dag, og lad os sammen skabe en virksomhed, der er mere end blot en profitabel forretning.

Kontakt MR Leadership